Los hostingpakket bestellen

Wanneer u een domeinnaam elders heeft geregistreerd is het alsnog mogelijk om bij ons het hostingpakket te bestellen. Hieronder staat beschreven hoe u dit bestelt.

1. In het hoofdscherm klikt u in het menu op "Bestellen", vervolgens gaat u naar Shared hosting en kiest u voor Linux of Windows hosting.

De keuze voor Linux (PHP) of Windows (ASP) hosting is afhankelijk van de programmeertaal die u gebruikt voor uw website. Wanneer uw website is gebouwd in bijvoorbeeld: HTML, CGI/ Perl, PHP en/ of MySQL dan kunt u het beste kiezen voor Linux hosting.

Wanneer uw website is gebouwd in bijvoorbeeld: Microsoft ASP, ASP.NET, Access en/ of MSSQL dan kunt u het beste kiezen voor Windows hosting.

2. Vervolgens kunt u kiezen welk pakketsamenstelling het beste aansluit bij uw wensen.

3. U krijgt nu de optie om een domeinnaam op te geven. Kies hier voor de optie:Ik gebruik mijn bestaande domein en update zelf mijn naamservers. Geef de domeinnaam op en klik op "Gebruik".

4. Vervolgens kunt u nog eventuele aanvullingen opgeven op het pakket. Klik daarna op "Afrekenen".

5. U krijgt nu het bestel overzicht te zien. Klik nogmaals op "Afrekenen".

6. Log nu in met uw gegevens of indien u een nieuwe klant bent, vul dan uw gegevens in.

7. Vink ‘’Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord’’ aan en klik nu op "Order afronden" hiermee plaatst u de bestelling.

Nadat de bestelling afgerond is ontvangt u automatisch een e-mailbericht met daarin een overzicht van uw bestelling. Na ontvangst van uw bestelling zullen wij het hostingpakket op werkdagen binnen 24 uur gaan aanmaken voor u.