Wanneer u een certificaat bij ons afneemt heeft deze een beperkte geldigheidsduur, de duur is afhankelijk van uw keuze bij de bestelling.
Ongeveer een maand voordat het certificaat verloopt, ontvangt u van ons een bericht om uw certificaat te verlengen.
U kunt dan opnieuw uw keuze opgeven voor het type certificaat en de gewenste geldigheidsduur.
Welke stappen hierna volgen staat uitgelegd in ons stappenplan dat u kunt vinden op onze helpdesk.