SSL Certificaten

Het beveiligen van uw website is niet alleen voor u en voor uw klanten een fijne geruststelling, het is ook wettelijk verplicht om te doen. Zodra u op uw website uw bezoekers vraagt om persoonsgegevens in te vullen bent u door de Wet bescherming persoonsgegevens(Wbp) verplicht om uw website te beveiligen met een SSL certificaat. Denk aan een contactformulier, een bestelformulier of wanneer de bezoeker een account aanmaakt.

Wij bieden diverse Comodo certificaten aan. Welke type certificaat u nodig heeft hangt af van uw wensen, meer informatie over de mogelijkheden vindt u terug op onze helpdesk, helpdesk.denit.nl, onder het kopje SSL certificaten. Mocht u liever iemand willen spreken dan kunt u ons natuurlijk ook bereiken op: 020 337 1801.

Single domain certificaten

Een Single domain SSL certificaat kan worden gebruikt wanneer u uw gehele website wilt beveiligen of één subdomein. Wanneer u dit type certificaat afneemt voor een hoofddomein dan is het certificaat actief voor zowel met als zonder www.
Overzicht pakketten

Wildcard certificaten

Een wildcard domain SSL certificaat is geschikt wanneer u meerdere subdomeinen van één domein wenst te beveiligen. Het is vaak dan voordeliger en makkelijker om te kiezen voor een Wildcard SSL in plaats van meerdere Single domain SSL certificaten.
Overzicht pakketten

Multi-domain SSL certificaten

Een Multi-domain SSL certificaat is een ideale oplossing wanneer u 3 of meer domeinen wenst te beveiligen. Alle domeinen dienen wel op dezelfde bedrijfsnaam te zijn geregistreerd.

U kunt de volgende type domeinen toevoegen: hoofddomeinen, subdomeinen en wildcards(niet mogelijk bij EV SSL) U dient een hoofddomein zowel met als zonder www. op te geven als u beide pagina’s beveiligd wenst te hebben.
Overzicht pakketten