Domeinnaam verhuizing aanvragen

Een domeinnaam verhuiziging aanvragen bij Denit gaat heel eenvoudig op https://klant.denit.nl, hieronder leest u hoe.

1. Ga in het menu naar "Bestellen" en vervolgens naar "Domeinen".2. Vul de door u gewenste domeinnaam in de zoekbalk in (zonder de extensie erachter).
Pas indien nodig de extensie in het dropdown menu aan. Klik op "Controleer".
Er wordt nu gecontroleerd of de domeinnaam vrij is.3. U krijgt nu de melding dat het domein reeds is geregistreerd. Klik vervolgens op ''Doorgaan''.4. Vul de verhuiscode in en controleer uw domein(en) op eventuele aanvullingen of extra opties en pas indien wenselijk de nameservers aan. Klik onderaan op "Doorgaan".5. U krijgt nu uw Winkelwagen te zien. Klik op "Afrekenen" om door te gaan.
Note: Indien u nog meer domeinen of andere diensten wenst te bestellen kunt u ook in het menu klikken op "Bestellen" om vervolgens de gewenste dienst te kiezen.

6. Log nu in met uw gegevens (Klik hiervoor op "Al geregistreerd?") of indien u een nieuwe klant bent, vul dan uw gegevens in. Als u al bent ingelogd dan zijn uw gegevens al ingevuld.

7. Controleer onder het kopje "Domein registrant informatie" of de juiste houdergegevens zijn geselecteerd, zoniet dan dient u deze aan te passen.8. Vink ‘Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord’ aan en klik nu onderaan op "Order afronden" hiermee plaatst u de bestelling.Nadat de bestelling afgerond is ontvangt u automatisch een e-mailbericht met daarin een overzicht van uw bestelling. Na ontvangst van uw bestelling zullen wij de verhuizing op werkdagen binnen 24 uur starten voor u.

Tip: Mocht u een domeinnaam naar ons toe willen verhuizen en daar een hostingpakket aan willen koppelen dan kiest u eerst het gewenste hostingpakket, tijdens het bestelproces kunt u de domeinnaam toevoegen.

Gerelateerde artikelen

Wat is een domeinnaam verhuizing

Een domeinnaam verhuizing is het overzetten van een domeinnaam van uw huidige Registrar(hosting...

Wie voert de verhuizing uit

Denit Hosting Solutions zal in 9 van de 10 gevallen de domeinnaam verhuizing initiëren wanneer u...

Verhuizingskosten

Wij verhuizen onze domeinen gratis, u betaalt enkel de kosten voor de registratie van de domeinnaam.

Benodigde gegevens voor het verhuizen

Voor de meeste domeinen is het alleen nodig om een verhuiscode aan te leveren, u kunt dit doen...

Hoe lang duurt een verhuizing

De tijd die een domeinnaam verhuizing inneemt verschilt per type domeinextensie. Hieronder worden...