Financieel contact toevoegen

Binnen uw klantsysteem is het mogelijk om een Financieel contact op te geven. Hoe u dit kunt doen wordt hieronder beschreven.

1. Log in op uw klantsysteem via klant.denit.nl.

U komt automatisch uit op de Home pagina, daar aan uw linkerkant onderin wordt 'Contacten' weergeven

2. Klik vervolgens op '+ Contact toevoegen'

Er opent zich vervolgens een nieuw scherm waarin u de nieuwe gegevens kunt invullen:

3. Hier vult u de gegevens in van het contactpersoon, hierbij is het van belang dat u de juiste rechten geeft aan het contact. Voor het financieel contact betreft dit enkel alleen 'Bekijk en betaal facturen' vink deze aan en geef daarna een wachtwoord op.
     Geef hetzelfde wachtwoord nogmaals op bij 'Bevestig nieuw wachtwoord'

Let op, het is van belang dat u onder 'Type contactpersoon' een vinkje plaatst bij 'Financieel'.

Hiermee zorgt u ervoor dat de facturen per e-mail of per post verzonden zullen worden naar het door u aangemaakte contactpersoon.

4. Wanneer u alles ingevuld heeft dan kunt u klikken op 'Wijzigingen opslaan' en het Financieel contact is door u aangemaakt. Diegene zal dan ook direct een e-mail ontvangen met daarin de door u opgegeven login gegevens.

Zie ook de volgende gerelateerde artikelen: Inloggen op klant.denit.nl , Verificatie van e-mailadres klantsysteem