Als u via internet of per e-mail iets bestelt geldt daarop de Wet koop op afstand.
Deze wet beschermt consumenten bij het afsluiten van contracten via internet of e-mail.
Voor ‘koop op afstand’ geldt dat u deze binnen zeven werkdagen kosteloos mag annuleren.
Indien u iets koopt of bestelt voor uw eigen gebruik (dus niet voor zakelijk gebruik) krijgt u als consument extra rechten.
Een bedrijf, eenmanszaak of freelancer is géén consument en heeft dus géén recht op annuleren binnen zeven werkdagen.

Op grond van de Wet koop op afstand mag u elke dienst die u via internet of e-mail afsluit binnen zeven werkdagen na de dag van bestelling kosteloos annuleren.
U hoeft daarvoor niet meer te doen dan ons een e-mail te sturen en dit mede te delen.
Het recht vervalt echter wanneer u gebruik heeft gemaakt van de dienst, bijvoorbeeld door in te loggen of bestanden te uploaden.
Dit geldt ook als u toestemming geeft voor ingebruikname of opstarten van de dienst.
Indien u opdracht geeft tot de registratie van een domeinnaam geeft u daarmee ook toestemming tot ingebruikname daarvan.