Om uw wachtwoord voor het klantensysteem op te vragen gaat u naar: https://klant.denit.nl.
Het wachtwoord kunt u opvragen door te klikken op "Wachtwoord vergeten?". Daar vult u uw e-mailadres in.
Er wordt vervolgens een validatie e-mail naar u toegestuurd. Met de link in de e-mail kunt u uw wachtwoord herstellen.

Mocht u het bij ons opgegeven e-mailadres niet meer bij u bekend zijn of het e-mailadres niet meer werken of u kunt hier niet bij dan wil ik u vragen om een e-mail te sturen naar support@denit.nl inclusief een kopie van uw legitimatie als u als contactpersoon staat vermeld of uw klantnummer en laatste factuurnummer ter controle.
Nadat wij de door u verstrekte gegevens hebben gecontroleerd, zullen wij, indien nodig het e-mailadres aanpassen in ons systeem en u de logingegevens toesturen.