Los hostingpakket bestellen

Wanneer u een domeinnaam elders heeft geregistreerd is het alsnog mogelijk om bij ons het hostingpakket te bestellen. Hieronder staat beschreven hoe u dit bestelt.

1. In het hoofdscherm klikt u in het menu op "Bestellen", vervolgens gaat u naar Shared hosting en kiest u voor Linux of Windows hosting. De keuze voor Linux (PHP) of Windows (ASP) hosting is afhankelijk van de programmeertaal die u gebruikt voor uw website. Wanneer uw website is gebouwd in bijvoorbeeld: HTML, CGI/ Perl, PHP en/ of MySQL dan kunt u het beste kiezen voor Linux hosting.

Wanneer uw website is gebouwd in bijvoorbeeld: Microsoft ASP, ASP.NET, Access en/ of MSSQL dan kunt u het beste kiezen voor Windows hosting.

2. Vervolgens kunt u kiezen welk pakketsamenstelling het beste aansluit bij uw wensen.3. U krijgt nu de optie om een domeinnaam op te geven. Kies hier voor de optie:Ik gebruik mijn bestaande domein en update zelf mijn naamservers. Geef de domeinnaam op en klik op "Gebruik".4. Vervolgens kunt u nog eventuele aanvullingen opgeven op het pakket. Klik daarna op "Afrekenen".

5. U krijgt nu het bestel overzicht te zien. Klik nogmaals op "Afrekenen".

6. Log nu in met uw gegevens of indien u een nieuwe klant bent, vul dan uw gegevens in.

7. Vink ‘’Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord’’ aan en klik nu op "Order afronden" hiermee plaatst u de bestelling.Nadat de bestelling afgerond is ontvangt u automatisch een e-mailbericht met daarin een overzicht van uw bestelling. Na ontvangst van uw bestelling zullen wij het hostingpakket op werkdagen binnen 24 uur gaan aanmaken voor u.

Gerelateerde artikelen

Formulieren

Hieronder vindt u onder andere onze Algemene Voorwaarden, een machtigingsformulier,...

HTTP Forward bestellen

Wanneer u bij ons een domeinnaam afneemt of gaat afnemen en u wilt deze laten doorsturen naar een...

Domeinnaam verhuizing aanvragen

Een domeinnaam verhuiziging aanvragen bij Denit gaat heel eenvoudig op https://klant.denit.nl,...

Vernieuwen van uw SSL certificaat

Wanneer u een certificaat bij ons afneemt heeft deze een beperkte geldigheidsduur, de duur is...

Verlengen van uw domeinnaam

Wanneer u een domeinnaam bij ons afneemt wordt deze per 1 jaar geregistreerd. Ieder jaar moet uw...