Als u gebruikt wilt maken van Office 365 voor uw e-mail of lync zullen er een paar aanpassingen aan de DNS gedaan moeten worden.

U kunt er voor kiezen om Office 365 in te stellen door de nameservers van uw domeinnaam om te zetten naar die van Office 365.  Na het aanpassen van de nameservers zijn wij niet meer verantwoordelijk voor het wijzigen van instellingen in de DNS. Ook de DNS van uw website zullen dan beheerd worden via Office365.

U kunt ook de domeinnaam op de nameservers van Denit laten staan. In dit geval dienen er een aantal wijzigingen te worden gedaan aan de DNS. De benodigde records zullen aan u verstrekt worden door Office365.

Voor het toevoegen van Office 365 aan de Dns kunt u kiezen uit 2 mogelijkheden.

Volledig
Deze optie kun u gebruiken als u alles via Office 365 wilt laten verlopen, dit zal dan gaan om e-mail, Lync en uw openbare website.

Gedeeltelijk
Via deze optie laat u alleen uw e-mail en/of Lync via Office 365 lopen.

Informatie over hoe u Office 365 kunt toevoegen aan de DNS kunt u vinden via de onderstaande link.

http://www.microsoft.com/business/nl-nl/Content/Paginas/article.aspx?cbcid=171

U kunt de instellingen testen via onderstaande link, bij het tabblad Office 365

https://testconnectivity.microsoft.com