Wanneer u problemen heeft met het bereiken van uw website dan zal onze helpdesk u kunnen vragen om een traceroute te doen.

Hieronder wordt uitgelegd hoe u dit kunt doen op Windows computers:

1. Ga naar start
2. Alle programma's
3. Ga vervolgens naar accessoires
4. Klik op Command prompt
5. Type daar het volgende in: tracert domeinnaam.extensie
Voorbeeld: tracert denit.nl
6. Wacht nu tot hij klaar is, u krijgt een melding te zien "Trace complete".
7. Maak hiervan een screenshot of selecteer de uitkomst van de trace. Dit kunt u doen door op het scherm op uw rechtermuisknop te klikken en te kiezen voor select all. Hij kopieert de tekst dan al automatisch. Plak deze in uw e-mailbericht.
8. Stuur deze gegevens naar ons toe.