SPF record toevoegen

Het toevoegen van een een SPF dns record wilt vaak helpen om te zorgen dat email vanaf je domein niet meer als spam aangemerkt word.

Indien je enkel mailt vanaf onze shared hosting servers volstaat ons standaard SPF include.

include:spf.spamx.denit.net

Zie het DNS beheer artikel om te zien hoe u de DNS beheer kunt vinden.

Staat er al een SPF record?

Bijvoorbeeld: "v=spf1 ?all"

Pas dit dan aan naar:

"v=spf1 include:spf.spamx.denit.net ~all"

Staat er al iets ingevuld, dan kan het nodig zijn om dit aan te vullen met de denit spf  record.

staat er bijvoorbeeld :

v=spf1 include:spf.protection.outlook.com ~all,

dan kan het nodig zijn om daar aan toe te voegen include:spf.spamx.denit.net, zodat de record wordt:

v=spf1 include:spf.protection.outlook.com include:spf.spamx.denit.net ~all

Zorg dat de record altijd blijf beginnen met v=spf1 en dat deze altijd eindigt met de ~all ( of -all)

Staat er nog geen SPF record?

Klik dan op 'Record toevoegen' met onderstaande waarden;

Naam: Laat dit veld leeg.

Type: TXT

TTL: 3600

Waarde: "v=spf1 include:spf.spamx.denit.net ~all"