Onderhoud

Denit plant regelmatig onderhoud op de core infra van onze dienstverlening. Denk aan software upgrades van routers en switches, optimalisaties aan ons VMware platform of het vervangen van hardware in het kader van lifecycle management.

Onderhoud aan onze core-infrastructuur wordt altijd vermeld op status.denit.nl.

Gerelateerde artikelen

Updates en patches

Met regelmaat voert Denit updates uit op zowel OS niveau als onze core infrastructuur. Voor al...