Updates en patches

Met regelmaat voert Denit updates uit op zowel OS niveau als onze core infrastructuur. Voor al onze Linux en Windows Managed Servers en servers met een update contract gebeurt dit maandelijks tijdens een vast onderhoud window. Indien wij uw updates nog niet verzorgen, maar u hier wel interesse in heeft, kunt u contact opnemen met sales@denit.nl

Ook onze Managed Firewalls en onze storage wordt op regelmatige basis voorzien van de laatste software, firmware en security updates. De geplande update windows kunt u vinden op https://status.denit.nl/updates/.