De PHP instellingen vindt u door in de httpdocs folder van uw hostingpakket een PHP bestand te plaatsen met de volgende inhoud:

<? phpinfo(); ?>

Wanneer u deze pagina opent in een browser ziet u alle PHP instellingen van uw hostingpakket. Sommige waardes zijn aan te passen d.m.v. een .htaccess bestand. Andere instellingen (bijvoorbeeld register_globals, safe_mode en suhosin) zijn alleen door de afdeling Technical Support in te stellen.

U kunt uw wensen door e-mailen naar support@denit.nl.