Domeinnaam aanvragen/registreren

Begin met het kiezen van een domeinnaam. Het is belangrijk dat de domeinnaam nog niet bestaat en dat de domeinnaam de (merk)rechten van anderen respecteert. Een domeinnaam aanvragen bij Denit gaat heel eenvoudig op https://klant.denit.nl, hieronder leest u hoe.

1. Ga in het menu naar "Bestellen" en vervolgens naar "Domeinen".2. Vul de door u gewenste domeinnaam in de zoekbalk in (zonder de extensie erachter).
Pas indien nodig de extensie in het dropdown menu aan. Klik op "Controleer".
Er wordt nu gecontroleerd of de domeinnaam vrij is.3. Indien u bericht krijgt dat uw domeinnaam vrij is, klikt u onderaan op "Doorgaan".4. Controleer uw domein(en) op eventuele aanvullingen of extra opties en pas indien wenselijk de nameservers aan. Klik onderaan op "Doorgaan".

5. U krijgt nu uw Winkelwagen te zien. Klik op "Afrekenen" om door te gaan.
Note: Indien u nog meer domeinen of andere diensten wenst te bestellen kunt u ook in het menu klikken op "Bestellen" om vervolgens de gewenste dienst te kiezen.

6. Log nu in met uw gegevens (Klik hiervoor op "Al geregistreerd?") of indien u een nieuwe klant bent, vul dan uw gegevens in. Als u al bent ingelogd dan zijn uw gegevens al ingevuld.

7. Controleer onder het kopje "Domein registrant informatie" of de juiste houdergegevens zijn geselecteerd, zoniet dan dient u deze aan te passen.8. Klik nu op "Order afronden" hiermee plaatst u de bestelling.Nadat de bestelling afgerond is ontvangt u automatisch een e-mailbericht met daarin een overzicht van uw bestelling. Na ontvangst van uw bestelling zullen wij de aanvraag op werkdagen binnen 24 uur voor u verwerken.

Tip: Mocht u een domeinnaam willen registreren en daar een hostingpakket aan willen koppelen dan kiest u eerst het gewenste hostingpakket, tijdens het bestelproces kunt u vervolgens de domeinnaam toevoegen.

Gerelateerde artikelen

Benodigde gegevens voor een registratie

De meeste domeinnamen kunt u bij ons zonder formulieren laten registreren.Voor enkele(exotische)...

Hoe lang duurt een registratie

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen wordt uw domeinnaam binnen 24 uur geregistreerd. Er...

Na een domeinnaam registratie

Nadat de registratie compleet is zal Denit Hosting Solutions de nameservers van het domein...

Formulieren

Hieronder vindt u onder andere onze Algemene Voorwaarden, een machtigingsformulier,...

HTTP Forward bestellen

Wanneer u bij ons een domeinnaam afneemt of gaat afnemen en u wilt deze laten doorsturen naar een...