Na een domeinnaam registratie

Nadat de registratie compleet is zal Denit Hosting Solutions de nameservers van het domein instellen naar de ns1.masterdns.nl en ns2.masterdns.nl, tenzij anders opgegeven door u.

In de nameservers staan reeds de DNS instellingen die u heeft opgegeven bij de bestelling, dit kan het IP-adres van uw shared hosting pakket zijn of het IP-adres of domeinnaam waar u de forward naar toe wilt hebben. Binnen ca. 4 á 5 uur is uw domeinnaam via Denit Hosting Solutions actief.