Wachtwoord vergeten

Wanneer u uw wachtwoorden bent vergeten van uw shared hostingpakket, kunt u nieuwe logingegevens opvragen bij de afdeling Support door te mailen naar support@denit.nl.

Graag ontvangen wij dit verzoek vanaf het bevoegde e-mailadres dat in ons systeem vermeld staat.

Mocht dit e-mailadres niet meer werken of u kunt hier niet bij dan dient u uw klantnummer en het nummer van de laatste factuur mee te sturen ter verificatie.