Verschillende wachtwoorden

In het begin kan het best verwarrend zijn met al die verschillende wachtwoorden. Daarom staat hier een overzicht van de gegevens die u als klant nodig heeft:

- Inloggen klantensysteem: deze gegevens heeft u zelf gekozen toen u zich bij ons als klant registreerde. Via het klantensysteem kunt u bestellingen plaatsen.

- Plesk Controlpanel: gebruikersnaam is gelijk aan uw domeinnaam zonder www. Het wachtwoord is gelijk aan het FTP wachtwoord. Met Plesk kunt u onderdelen van uw domein beheren.

- FTP: deze gegevens kunt u vinden in de bevestigingsmail die u ontving na het plaatsen van de bestelling voor uw hostingpakket. Via FTP kunt u uw website bestanden naar onze server uploaden.

- E-mail: De gebruikersnaam is het volledige e-mailadres. Het wachtwoord geeft de beheerder van de site op via het Plesk Controlpanel.