Wanneer u bij ons een domeinnaam opzegt plaatst de stichting waarbij wij de domeinnaam vastleggen deze domeinnaam in quarantaine. Deze quarantaine periode biedt u de mogelijkheid om terug te komen op de opzegging en de domeinnaam alsnog op uw naam te laten zetten. Daarnaast wordt deze quarantaine periode gebruikt om onterecht uitgevoerde opzeggingen te annuleren.

De quarantaine periode duurt 40 dagen en tijdens deze periode kan de domeinnaam alleen door de originele domeinnaamhouder uit quarantaine worden gehaald. Voor het uit quarantaine halen van de domeinnaam worden kosten gerekend. Als uw domeinnaam in quarantaine staat is hij niet via het internet bereikbaar, u zult dan een melding krijgen van uw browser met daarin een foutmelding (404 Not Found). Wanneer u de domeinnaam toch wilt behouden kunt u contact met ons opnemen via support@denit.nl of 088-0284710.

Wat er voor nodig is om uw domeinnaam uit quarantaine te halen leest u hier