DKIM record aanmaken op Plesk

Het is mogelijk om een DKIM record aan te maken op een Plesk machine. Daar wij geen gebruik maken van de lokale dns server op de machine, zal u de server het record aan moeten laten maken waarna het door u in de correcte nameserver gezet moet worden.

Hieronder staat beschreven hoe u het record genereert.

Log in op Plesk

Ga naar de Mail Settings

Plaats een vinkje in het boxje bij “Use DKIM spam protection system to sign outgoing email messages

Klik daarna onderaan de pagina op OK.

Ga terug naar de pagina met mail settings

klik nu op How to configure external DNS

De records die u nodig heeft worden nu getoond. Deze kunt u hiervandaan kopiëren en opslaan of meteen in de dns zetten.