Aanpassen php versie via Plesk

Log in in plesk

Mocht je er nog niet opstaan, selecteer dan links de optie websites & domains.

In het menu zie je nu de optie PHP. Klik hierop om het menu te openen.

Bij de optie php support, kan je achter de versie klikken om het pulldown menu met beschikbare versies te openen.

Selecteer hier de versie die je wilt gebruiken.

Klik daarna onder aan de pagina op OK  om je keuze te bevestigen.

Gerelateerde artikelen

Plesk Onyx - Wachtwoord wijzigen van uw mailboxen

Onderstaande handleiding beschrijft de stappen die u binnen uw hostingpakket dient te nemen om...