ODBC Path

ODBC staat voor “Open DataBase Connectivity” en betekent dat met ‘open databases’ verbonden kan worden. Een open database is een database waarvan bekend is hoe deze van buitenaf benaderd kan worden. Bijvoorbeeld Access en SQL-server zijn zulke databases.

Het pad voor een ODBC koppeling op een Windows server is: D:\Sites\vhosts\vulhieruwdomeinnaamin\vulhierhetexactepadin

Bijvoorbeeld:
D:\Sites\vhosts\domeinnaam.nl\cgi-bin\database.mdb
of
D:\Sites\vhosts\domeinnaam.nl\private\database.mdb