SSL certificaat installeren in IIS 7 (Windows 2008)

Om het SSL certificaat te installeren in IIS 7 kunt u onderstaande stappen volgen:

1. Open IIS.

2. Klik op de server naam.

3. Dubbelklik op 'Server Certificates'.

4. Klik op 'complete certificate request'.

5. Selecteer het aangeleverde certificaat, kies hierbij voor het .crt bestand en geef als Friendly name de naam van het SSL certificaat op. Klik op OK.

certificaat is nu geïnstalleerd en gereed om te worden gekoppeld aan de domeinnaam.

Gerelateerde artikelen

SSL Certificaat koppelen aan domeinnaam in IIS7

Wanneer een SSL certificaat geïnstalleerd is in IIS7 kan deze gekoppeld worden aan de domeinnaam....