Kan ik mijn wachtwoord wijzigen voor mijn Offsite FTP backup account?

U kunt uw wachtwoord niet zelf wijzigen, als u het wachtwoord wilt wijzigen kunt u een e-mail sturen naar support@denit.nl. Graag verzoeken wij u dit te sturen vanaf het e-mailadres dat bij ons bekend is. Mocht dit adres niet meer werken dan vragen wij u in de e-mail ook uw klantnummer en laatste factuurnummer te plaatsen ter controle.