Meestgestelde Joomla vragen

Vraag:
Ik krijg een witte pagina na alle Joomla bestanden te hebben geplaatst en de installatie wil starten.

De instelling PHP SafeMode en de beveiligingsmodule Suhosin blokkeert de functie Eval die Joomla nodig heeft en veel gebruikt. Dit moet aangepast worden op de server voordat u verder kunt gaan met de Joomla-installatie, hiervoor kunt u een e-mail sturen naar support@denit.nl

Vraag:
Ik kan de bestanden niet vanuit Joomla updaten/aanpassen/nieuwe templates en plugins plaatsen

De eigenaar van de bestanden moet aangepast worden naar de WebServer, hiervoor kunt u een e-mail sturen naar support@denit.nl.

Vraag:
Ik kan de bestanden van Joomla niet via een FTP-programma aanpassen/nieuwe uplpoaden/verwijderen
De eigenaar van de bestanden moet aangepast worden naar de FTP-user, hiervoor kunt u een e-mail sturen naar support@denit.nl.