Server Powerboot geven

Wanneer u bij ons een dedicated server of colocatie afneemt, is het mogelijk om uw server een reboot te geven.
Dit kunt u doen via het klanten-portal.

Login hiervoor in via https://klant.denit.nl.
Klik in het menu of op de homepagina op "Mijn diensten".
Klik vervolgens op de betreffende server. U ziet nu het tabblad "Powerboots/Switches".
Door op "Reboot" te klikken kunt u de server een reboot geven.

Let op! Geef alleen een reboot indien u de server op geen enkele wijze, bijvoorbeeld via SSH of RDP, kunt bereiken. Het stroomloos maken van een server kan mogelijk nadelige gevolgen hebben voor het bestandsysteem van de server.