Voor het beveiligen van de communicatie op uw website heeft u een SSL certificaat nodig. Gegevens zoals gebruikersnaam, wachtwoord en andere gegevens die de bezoeker invult kunnen met een SSL certificaat worden beveiligd.
Denit biedt verschillende type certificaten aan, meer informatie over de verschillende soort certficaten vindt u hier.

Een SSL certificaat bestellen kan gewoon eenvoudig via onze klanten-portal.
In het menu klikt u op Bestellen, vervolgens gaat u naar SSL Certifcaat en selecteert u één van de types.
Daarna kunt u de keuze maken uit de diverse varianten.

Bij de bestelling kunt u direct de CSR opgeven, dit zorgt voor een snellere oplevering.

Zodra wij de bestelling hebben ontvangen zullen wij uw deze in behandeling nemen. Welke stappen er nu worden genomen staat beschreven in onze helpdesk.