Wat is SSL?

Een SSL certificaat beveiligt communicatie via het internet. Gegevens zoals gebruikersnaam, wachtwoord en andere gegevens die de bezoeker invult kunnen met een SSL certificaat worden beveiligd.

U kunt kiezen voor een self signed certificaat, of een officieel certificaat van een Certification Authority.
In beide gevallen heeft u een dedicated ip adres nodig, u kunt hiervoor contact opnemen met onze afdeling Service & Delivery door te mailen naar ssl@denit.nl.

In geval van een officieel certificaat kunt u hier meer informatie vinden over de verschillende SSL certificaten.
Tevens is er een technische uitleg van de werking van een SSL certficaat beschreven en is hier te vinden.