Toevoegen mailbox (IMAP) Mozilla Thunderbird (Windows)

Door onderstaande handleiding te volgen kunt u uw e-mailadres instellen in Mozilla Thunderbird.

(!) Voordat u begint zult u de volgende informatie bij de hand moeten hebben:
- Servernaam (Indien u niet weet welke servernaam u dient te gebruiken dan kunt u daarvoor contact met ons opnemen.
)
- E-mailadres
- Wachtwoord

Stap 1.)
Klik rechtsboven op het hamburger-menu (icoontje met 3 streepjes onder elkaar), klik daarna op Nieuw en vervolgens op Bestaand e-mailaccount.

Stap 2.)
Vul de volgende velden als volgt in:

Uw volledige naam: Hier vult u de afzendernaam in.
E-mailadres: Hier vult u het e-mailadres in dat u wilt toevoegen.
Wachtwoord: Hier vult u bijbehorend wachtwoord in.

Klik daarna op de knop Handmatig configureren.