Video: Statische route aanmaken tussen twee netwerken

Onderstaande handleiding en video leggen u uit hoe u een statische route kunt aanmaken tussen twee netwerken (vApps netwerken).
Tevens wordt er een toelichting gegeven omtrent het aanmaken van firewall regels.

Een vApp kan één of meerdere Virtuele Servers zijn inclusief Network configuratie (DHCP/Firewall/NAT/static Routing). Tevens kan de opstart volgorde worden bepaald.

De benodigde instellingen worden in een voorbeeld omgeving getoond en de stappen worden één voor één doorlopen.

Als laatste wordt getoond hoe u de verbinding kunt testen.

Klik hier voor de handleiding (Engels)

Klik hier voor de video