Machtiging NL Control beëindigen of toevoegen

Het is mogelijk om de machtiging van uw bestaande NL Control op uw domeinnamen te wijzigen of een nieuwe machtiging toe te voegen.

Om uw wijziging bij de SIDN in te kunnen dienen heb ik de volgende documenten nodig:

- Wijzigingsformulier toevoegen of beëindigen NL Control
- Kopie van een identiteitsbewijs van degene(n) die gemachtigd word(t)/(en) indien er een nieuwe gemachtigde wordt opgegeven.

Indien de aanvrager een ander persoon is dan de persoon die de .nl Control-dienst is aangegaan, dan dient dit formulier ook te worden voorzien van de volgende bijlagen:
- Een uittreksel van het KvK (of een equivalent hiervan indien houder niet is ingeschreven bij KvK) niet ouder dan 1 maand benodigd, waaruit de bevoegdheid van de aanvrager blijkt. Daarnaast is er een geldig kopie van het identiteitsbewijs van de aanvrager nodig.
- Indien gebruik is gemaakt van de mogelijkheid dat de aanvrager iemand is die een volmacht heeft namens een, conform het uittreksel, bevoegd persoon: de volmacht

In verband met de AVG wet raden wij u aan de persoonsgegevens welke in de kopie ID of paspoort staan af te schermen. Hoe u dit het beste af kunt schermen kunt u op de website van de Rijksoverheid lezen, hieronder vermelden wij de rechtstreekse links.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/fraude-voorkomen-met-kopie-id-bewijs/

De documenten mogen ingescand per e-mail verzonden worden naar support@denit.nl.
Zodra wij de documenten hebben ontvangen en deze correct bevonden zijn zullen wij deze doorsturen naar de SIDN.