Hosted Exchange: Regel aanmaken voor Postvak IN

Het instellen van een regel binnen uw inbox kunt u instellen via de webmail van uw mailbox.
Surf voor de webmail naar http://webmail.mshex.nl en login met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.

Klik nu rechts bovenin op “Opties” en klik vervolgens op “Regel voor Postvak IN maken...”.

U ziet nu het tabblad “Regels voor Postvak IN”.

Klik op "Nieuw..." om een nieuwe regel aan te maken.

Geef nu de gewenste opties op en klik vervolgens op Opslaan.

De nieuwe regel is aangemaakt en wordt nu getoond in het overzicht.