Hosted Exchange: Aanpassen account gegevens

In dit artikel leggen wij u uit hoe u vanuit uw Hosted Exchange omgeving uw account gegevens kunt aanpassen. Hoe u kunt inloggen op uw Hosted Exchange omgeving kunt u hier teruglezen: Inloggen op het Control Panel.

Wachtwoord van het Control Panel wijzigen:

Wanneer u ingelogd bent in uw Hosted Exchange omgeving moet u klikken op 'Change Password' wat rechtsboven van uw scherm vermeld staat.

U krijgt vervolgens onderstaande pagina te zien:

Vul bij het veld 'Password' een nieuw wachtwoord in, LET OP het wachtwoord moet voldoen aan onderstaande eisen:

1) Minimaal 7 karakters lang
2) Het wachtwoord moet minimaal 1 cijfer bevatten
3) Het wachtwoord moet minimaal 1 niet alfanumeriek teken bevatten (bijv. !#$-)

Vul vervolgens hetzelfde wachtwoord in het veld 'Confirm Password' nog eens in en klik op 'Change Password'.
U krijgt nu onderstaande melding te zien:

Het wachtwoord van het Control Panel is succesvol gewijzigd.

Account gegevens wijzigen:

Klik rechtsboven van uw scherm op 'Edit Details'

Waarna u vervolgens onderstaande pagina te zien krijgt:

Hier heeft u de mogelijkheid om de account gegevens binnen uw Control Panel te wijzigen. Wanneer u klaar bent klikt u onderin op de door uw gewenste optie om de wijzigingen op te slaan.

De Username is echter niet te wijzigen, want dit betreft namelijk het hoofddomein van uw Hosted Exchange omgeving en de daaraan gekoppelde mailboxen.