Hosted Exchange: Aanmaken e-mail forward naar een extern e-mailadres

Wanneer u een forward wilt instellen binnen Hosted Exchange naar een extern e-mailadres dient u onderstaande stappen te volgen.

Nadat u bent ingelogd, klikt u op Hosted Organizations.
Vervolgens klikt u op uw domeinnaam, in ons voorbeeld is dat “jouweigenwebsite.nl”.

In het volgende scherm kiest u aan de linkerzijde onder “Exchange” voor Contacts.
Klik vervolgens op “Create New Contact”.

Geef vervolgens een benaming en het e-mailadres op. Klik daarna op “Create Contact”.

Ga nu in het menu aan de linkerzijde onder “Exchange” naar Mailboxes.

Klik op de mailbox waarvoor u de forward aan wilt maken.

Vervolgens gaat u naar het tabblad “Mail Flow Settings” om de forward aan te maken.

Zet het vinkje aan bij “Enable Forwarding”. Klik vervolgens op het adresboek icoon achter het invulveld. Daarna klikt u in de lijst op het e-mailadres waar u de e-mail naar toe wilt sturen.

Klik vervolgens op “Save Changes”.