SSL certificaat bestellen

Voor het beveiligen van de communicatie op uw website heeft u een SSL certificaat nodig. Gegevens zoals gebruikersnaam, wachtwoord en andere gegevens die de bezoeker invult kunnen met een SSL certificaat worden beveiligd.
Denit biedt verschillende type certificaten aan, meer informatie over de verschillende soort certficaten vindt u hier. Wanneer u een keus gemaakt heeft kunt u het certificaat bestellen, hieronder worden de stappen vermeld die u kunt volgen.

1. U kunt vanuit uw klantsysteem https://klant.denit.nl eenvoudig een SSL certificaat bestellen. Wanneer u ingelogd bent klikt u in het Menu op ‘’Bestellen’’ vervolgens gaat u naar SSL certificaten en selecteert u de door u gekozen SSL variant.2. Vervolgens krijgt u een scherm te zien waarin meerdere validatie keuzes vermeld staan. Hier kiest u de variant die u wenst af te gaan nemen ‘’Klik onderin op bestellen’’.3. Kies bij ‘’Betalingscyclus’’ in het dropdown menu het aantal jaar welke u wenst af te gaan nemen.4. Bij benodigde extra informatie vult u de domeinnaam in waarvoor u het certificaat wenst te bestellen (hier moet het gehele domein in komen te staan, dus ook als het voor een subdomein is of wildcard *. domein is) en kies uit het drop down menu onder ‘’Maak een keuze’’ voor ‘’Ik heb een hostingpakket’’ doe dit altijd ook al neemt u geen hostingpakket bij ons af of wanneer u een eigen server heeft.5. Als u in het bezit bent van een CSR bestand dan kunt u deze opgeven bij de bestelling, dit zorgt voor een snellere oplevering. Het CSR bestand plakt u in het veld onder ‘’Je CSR’’.6. Selecteer vervolgens het door u gewenste validatie methode onder ‘’Selecteer validatie methode’’.
7. Vul vervolgens als laatste de contact gegevens in onder ‘’Contact Informatie:’’. Deze gegevens kunnen weergeven worden in het certificaat zelf dus is het noodzakelijk dat u de gegevens invult waarvoor het SSL certificaat bedoeld is (bijvoorbeeld de gegevens van uw klant). Klik vervolgens op ´Doorgaan´.

8. Vervolgens krijgt u de winkelwagen te zien, hierin heeft u nog de mogelijkheid om eventuele wijzigingen door te voeren en als alles correct is klikt u op ´Afrekenen´

9. Zodra wij de bestelling hebben ontvangen zullen wij uw deze in behandeling nemen. Welke stappen er nu worden genomen staat beschreven in onze helpdesk.

Gerelateerde artikelen

Wat is SSL?

Een SSL certificaat beveiligt communicatie via het internet. Gegevens zoals gebruikersnaam,...

Technische werking van SSL

SSL (Secure Sockets Layer) Secure Sockets Layer (SSL) is een encryptie-protocol dat de...

Formulieren

Hieronder vindt u onder andere onze Algemene Voorwaarden, een machtigingsformulier,...

Vernieuwen van uw SSL certificaat

Wanneer u een certificaat bij ons afneemt heeft deze een beperkte geldigheidsduur, de duur is...

Stappenplan SSL certificaat bestellen

Stap 1: Type certificaat kiezen en bestellen: Wanneer u besluit om uw website of een gedeelte...