SSL VPN Plus Remote Client installeren

Onderstaande handleiding beschrijft de stappen die u dient te nemen voor de installatie van de SSL VPN Plus Remote Client.

Deze kunt u gebruiken voor het remote verbinden naar uw servers binnen uw Virtual Datacenter.
Let op! Voordat u de installatie kunt starten dient Denit eerst de functie aan te zetten voor uw Virtual Datacenter, stuur hiervoor een e-mail naar support@denit.nl.