Voordelen meerjarig SSL certificaat

U kunt een SSL certificaat afnemen voor 1 of 2 jaar.

Hieronder vindt u een opsomming van de voordelen van een 2 jarig SSL certificaat.
  • U hoeft niet ieder jaar de gehele procedure te doorlopen voor het aanvragen van een SSL certificaat maar om de 2 jaar.
  • U heeft maar één keer in de 2 jaar te maken met het verlengen van het certificaat, wat veel tijd scheelt.
  • De kosten voor een 2 jarig contract zijn voordeliger dan voor een 1 jarig contract.
  • U betaalt niet ieder jaar setup kosten maar om de 2 jaar.
  • U kunt het certificaat kosteloos laten heruitgeven tijdens de gehele registratieperiode (bijvoorbeeld bij migratie van een server of een pakket of verlies van private key)