Regels m.b.t. (bulk)mailings

Het is uiteraard niet toegestaan om spam te versturen via onze servers.
Daarnaast is het niet toegestaan om een dermate grote hoeveelheid mail te versturen dat andere klanten hiervan hinder ondervinden.
De regels m.b.t. bulkmaling zijn te lezen in onze Algemene Voorwaarden.
Mocht u vragen hebben over een mailing die u wilt versturen neem dan contact op met onze Support door te mailen naar support@denit.nl.